no

Stmubuttercup

Posts: 0
United States
I recently switched microphones and realized that adobe request that fuenz site have access to my mic AND my camera. Not sure why it needs to access my camera at all. I went to manage my settings in google chrome. I allowed the mic but blocked the camera access. However, when I try to do the dialogue module it doesn't pick up my audio. It's only when I allow both the mic and the camera that my microphone works. What's the deal? It's a little un-nerving that access to my camera is required when it's at no point used during the Spanish program. Any feedback on how to block the camera but make sure my audio works?

I recently switched microphones and realized that adobe request that fuenz site have access to my mic AND my camera. Not sure why it needs to access my camera at all. I went to manage my settings in google chrome. I allowed the mic but blocked the camera access. However, when I try to do the dialogue module it doesn't pick up my audio. It's only when I allow both the mic and the camera that my microphone works. What's the deal? It's a little un-nerving that access to my camera is required when it's at no point used during the Spanish program. Any feedback on how to block the camera but make sure my audio works?

This question is unsolved
Fabrice
Since it happens after you switched, maybe it has to do with your new mic driver? Send a message to usersupport@fluenz.com they'll help you faster there.

Since it happens after you switched, maybe it has to do with your new mic driver? Send a message to usersupport@fluenz.com they'll help you faster there.

Post Comment
I use the fluenz Spanish program by running it straight from the disk. When I arrived at a exercise in which you are required to write the phrase written in English in Spanish or write the phrase spoken in Spanish, It seems that every once in a awhile (typically after I've gotten an answer wrong at least once) it requires correct accent marks to be counted as correct. This happens even though I've turned off the challenge mode that requires the user use correct accent marks. Has anyone else experienced this? Is there a fix?

I use the fluenz Spanish program by running it straight from the disk. When I arrived at a exercise in which you are required to write the phrase written in English in Spanish or write the phrase spoken in Spanish, It seems that every once in a awhile (typically after I've gotten an answer wrong at least once) it requires correct accent marks to be counted as correct. This happens even though I've turned off the challenge mode that requires the user use correct accent marks. Has anyone else experienced this? Is there a fix?

View all 3 comments
This question is unsolved
andy@fluenz
Keep in mind that you need to put in the ñ even with the Challenge Mode off.

Keep in mind that you need to put in the ñ even with the Challenge Mode off.

Stmubuttercup
@ Tom. True I should probably just make it a point to learn the accents now. @ Andy. Thanks that's very helpful. I didn't realize the ñ was required even with the challenge mode off! Thanks for the feedback.

@ Tom. True I should probably just make it a point to learn the accents now. @ Andy. Thanks that's very helpful. I didn't realize the ñ was required even with the challenge mode off! Thanks for the feedback.

Post Comment
X